по буднях з 15:00 до 18:00

3B Republic, вул. Георгія Кірпи 5Б

3B Cafe, вул. Шота Руставелі, 22А

3B Cafe, вул. Хорива, 23

Щасливі години в 3B Cafe і 3B Republic

Пропозиція діє по буднях (крім святкових днів) з 15:00 до 18:00, в закладах:

3B Cafe — вул. Шота Руставелі, 22А; вул. Хорива, 23

 

Та кожен день, з 15:00 до 18:00:

3B Republic — вул. Георгія Кірпи, 5Б

 

 

ТЕПЛИЙ ПИВНИЙ СЕТ — 289 199

Грінки житні, палички з копченого сулугуні, крила теріякі, нагетсиморквяні та селерові палички, соус блю чіз, лососеве масло

 

 

БІФ БУРГЕР — 159 111

Пшенична булочка, сир чеддер, яловичина, айсберг, томат, маринований огірок, солодка цибуля, соус Біф. Подаємо з картоплею по-селянськи, салатом коул слоу та соусом BBQ

ДАБЛ БІФ БУРГЕР — 179 129

Пшенична булочка, сир чеддер, подвійна яловича котлета, айсберг, томати, маринований огірок, солодка цибуля, соус Біф. Подаємо з картоплею по-селянськи, салатом коул слоу та соусом BBQ

ПОДВІЙНИЙ СИРНИЙ МАНІЯК — 189 131

Пшенична булочка, подвійна яловича котлета, сир чеддер, сир емменталер, сир морбьє, чорний камембер, чіпси пармезану, сирний соус, арахісова паста, цибуля порей фрі, бебі мікс салат. Подаємо з картоплею по-селянськи, салатом коул слоу та соусом BBQ

ЧИЛІ ЧІКЕН МЕХІКО — 169 119

Пшенична булочка, філе куряче гриль, сир чеддер, бекон, карамелізована цибуля, томат, мексиканський салат, соус Ювіт, соус Чіпотле майо. Подаємо з картоплею фрі, мексиканським салатом та соусом BBQ

МОНСТР БІФ З ЛИСИЧКАМИ І КОЗЯЧИМ СИРОМ — 189 131

Пшенична булочка, яловичина, вершковий соус з лисичок і печериць, м’який козячий сир, яйце, огірок, томат, айсберг, цибуля порей фрі, бебі мікс салат. Подаємо з картоплею по-селянськи, салатом коул слоу та соусом BBQ

ВЕГАН БУРГЕР — 145 99

Солодова булочка, котлета з печеного гарбуза і кіноа, айсберг, томат, печений баклажан, соус каррі. Подаємо з картоплею фрі та соусом BBQ

 

 

ФЛАНК СТЕЙК — 235 165

Стейк з грудної частини яловичини, практично не містить жиру

НЬЮ-ЙОРК З КАВОВОЮ ОЛІЄЮ — 249 175

Соковитий, ніжний, тонкий край яловичини

РИБАЙ — 265 185

Стейк з реберної частини яловичини. Особливо соковитий і ароматний.

 

Поділитися:

інші пропозиції

Оновлені ланчі у 3B Cafe та 3B Republic

3B Cafe, вул. Шота Руставелі, 22а
3B Republic, вул. Георгія Кірпи, 5б

Акція діє: з понеділка по п'ятницю з 12:00 до 15:00

Ланч — 110 грн
дві страви та напій

  • 3B Cafe, вул. Шота Руставелі, 22А, (068) 934-25-25
  • 3B Republic, вул. Георгія Кірпи, 5Б, (068) 642-25-25

Обери першу страву:

  1. Борщ український
  2. Курячий суп з мітболами та сухариками

Обери другу страву:

  1. Мітболи з грибним бешамель та картоплею пюре
  2. Шніцель з курки
  3. Бургер Італієць – молочна булочка, яловича котлета, рукола, соус песто та біф
  4. Бургер з копченим халумі та мармеладом
  5. Смажена картопля з мисливськими ковбасками та печерицями
  6. Паста феттучіні карбонара з беконом
  7. Паста песто з яловичими мітболами та пармезаном
  8. Скумбрія запечена з овочами

+ Узвар

Приходьте і насолоджуйтесь ситними стравами на будь-який смак!

Дізнатися більше

КАRАОКЕ «3B Republic»

3b Republic, вул. Георгія Кірпи 5б


Акція діє: Кожен день з 21:00 до 05:00

Караоке-зал працює кожен день з 21:00 до 05:00.
Адреса: вул. Георгія Кірпи, 5Б

Вартість входу:

Неділя – Четвер: 

  • для чоловіків – 99 грн
  • для жінок – free (безкоштовно)

П’ятниця, Субота:

  • 150 грн – загальна вартість

Правила караоке «3B Republic»

  1. Виконання пісень проходить в порядку черги, по 1 пісні з кожного столу.
  2. Для компаній до 6 осіб надається право виконання 1 пісні.
  3. Для компаній від 6 чоловік і більше, надається право на виконання 2-х пісень
  4. Якщо з яких-небудь причин до часу виконання пісні, гість був відсутній за столом, право черги переходить до наступного столу.
  5. Вартість пісні позачергово – 500 грн. Пісню позачергово можна замовити один раз, за одне коло.

Бронюйте столики заздалегідь – (068) 642-25-25 

Дізнатися більше

Слiдкуйте за нами

Слiдкуйте за нами

календар подiй

Лютий 2019
ПНВТСРЧТПТСБНД
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   

ПІДПИСАТИСЯ НА ОНОВЛЕННЯ